Papir Pom Poms til fest | Se hele vores udvalg og shop her (2024)

3 Måder At Pynte Op Med Papir Pompoms

Vores papir pompoms er blandt vores eget favorit pynt, da vi elsker den stemning, som de skaber uanset anledningen. De er smukke uanset, om der blot hænger en enkelt pompom i hjørnet, eller om der er kreeret den vilde borddekoration.

Alligevel oplever vi tit, at vores kunder er lidt forbeholdne overfor brugen af papir pom poms. Måske er det fordi, at pom poms ikke er lige så almindelige som guirlander, konfetti og honeycombs? – eller måske er det fordi, at der ikke er så meget viden om, hvordan man kan pynte op med de florlette papir pom poms.

Her får du derfor vores 3 meget forskellige forslag til, hvordan du kan bruge papir pom poms, som en del af din festpynt

  1. Hæng dine pompoms: At hænge sine papir pom poms i enten loftet, vinduet eller lampen er den helt traditionelle måde at pynte op med pompoms på. Hvis du vælger at hænge dine papir pom poms op, vil jeg klart anbefale dig at hænge dem i varierende længder. Det skaber en smuk effekt, at pynten er asymmetrisk og bidrager til den lette og luftige stemning.
  2. Brug papir pom poms som bordpynt: I stedet for at hænge dem op kan du vælge at lade dine papir pom poms indgå som en del af bordpynten. I dette tilfælde skal du blot folde dine pompoms halvt og så lægge dem direkte på bordet med den foldede side opad som smukke blomster.
  3. Lad de dekorative pompoms være en del af baggrunden i selfie-boksen: Det er super populært at have sin egen selfie-boks, når der inviteres til fest. Det er en smart måde at sikre sig, at der bliver taget billeder på, og alle gæsterne elsker den. Specielt hvis du også har fikset et par smarte photo-props, der kan bruges til at lave gakkede, sjove og fjollede billeder. Men udover photo props skal der naturligvis også være en smuk baggrund, og her kan du med fordel bruge mine fine papir pom poms. Ligesom med bordpynten skal hver enkelt pom pom kun foldes halvt ud og efterfølgende sættes fast med dobbeltsidet tape på pladen, der skal agere baggrund. Mix og match mine papir pom poms så baggrunden er i rød tråd med den øvrige pynt.

Papir Pom Pom – Købt Eller DIY?

Ønsker du dine papir pom poms i en helt speciel farve, eller er du den kreative type, der elsker at lave din egen pynt, kan du sagtens lave din egen pom pom i papir.

Nettet bugner med gode og brugbare guides til, hvordan du selv kan lave papir pom poms i forskellige former og størrelser. Det eneste, du skal bruge, er silkepapir og ståltråd.

Hvis du ligesom os har 10 tommelfingre eller blot ikke har tiden til at give dig i kast med et større DIY projekt, så kan du naturligvis købe dine papir pom poms lige her hos Feststemning.dk.

Sådan Folder Du Din Papir Pom Pom

Vores papir pom poms leveres sammenfoldet med en brugsanvisning til, hvordan du får dem foldet ud, så de får det lette og luftige udtryk. Én ting, som du skal vide, er, at det ikke bare tager 5 min. at folde dem ud.

Alle vores pompoms er lavet i silkepapir og skal dermed behandles forsigtigt, da de ellers kan gå i stykker. Så sørg for at have god tid og afsæt gerne 15 min. pr. stk. Det giver også det smukkeste resultat.

Når du skal folde dine papir pom poms, skal du gøre følgende

  1. Start med at skille de enkelte lag i silkepapir ad ét af gangen og fold hvert lag ned mod midten. Gentag Indtil alle lag er skilt og ligger som en halvkugle
  2. Gentag processen på den anden side, så du til sidst får en hel kugle
  3. Når alle lagene er skilt ad, kan du rette dem til, så din papir pom pom får det helt rette udtryk
  4. Der sidder en snor i hver pompom, så du kan hænge den op med det samme. Forlæng evt. med sytråd, hvis du ønsker en anden højde.

Køb Papirs Pom Pom Online Hos Feststemning.dk

Skal du bruge papir pom poms om en del af pynten til din næste fest, finder du et stort udvalg her i shoppen i både farver og størrelser.

Feststemning.dk har åbent døgnet rundt, så du kan shoppe pynten hjem, når det passer ind i din hverdag, uanset om det er tirsdag formiddag kl.10 eller lørdag aften efter en god film.

Når du har fundet den helt rigtige pynt, klikket dine pompoms hjem og gennemført din ordre, går vi i gang med at behandle den.

Shopper du pynt og papir pom poms til den helt store guldmedalje til et samlet beløb på mere end 499 kr., så kvitterer vi ved at sende fragtfrit til en pakkeshop efter dit valg.

Papir Pom Poms til fest | Se hele vores udvalg og shop her (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5465

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.